By: zzoux

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 2-Jul-2007 08:54 Email | Share | | Bookmark
Taxi !!



Thursday, 10-May-2007 03:21 Email | Share | | Bookmark
Indian Blue Peafowl





Tuesday, 17-Apr-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Father & son



bz bee ngan kerja sampai tak sempat nak update fp ni setelah sekian lama menyepikan diri. ni pun adalah sekeping utk dishare ngan kenkawan.

apa yg sy suka gambo ni adalah kemesraan yg wujud diantara mereka


Thursday, 22-Mar-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
A trip to remember



Friday, 9-Mar-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Pertandingan foto budak-budak



Quote:
Setelah berhempas pulas pikir apa yang nak di shoot utk dihantar, maka terhasil lah gambar ni. Memula saya fikir nak amik Lya dlm white studio. Skang kan trend dimana2 white studio.Tapi apakan daya mana ada white studio nyeeee, kain putih nak buat backdrop pon..... alahai, sebesar kain lampin jer. Pastu teringat kat dalam bilik stor ada benda pancut-pancut buih yang saya beli tak lama dahulu. Dalam beberapa kali punya klik, kire inilah yang terbaik. Maklumlaaaa nak amek gambo budak2 ni, hummmm kena sabar. Kalo tak ngan budak2 tu skali kita pelangkung


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net